Kahdeksan tapaa tukea kampaajaasi ja kampaamoasi

Usein kampaajallasi ja kampaamollasi on suurempi merkitys kuin vain hiustenleikkuu. Saatat ystävystyä heidän kanssaan tai saada apua elämän eri vaiheissa: kampaamosta voi muodostua sinulle tärkeä paikka. Nyt kun useat palvelualan pienyritykset elävät haastavia aikoja, hiusalan ammattilaiset ja kampaamot tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen ja avun kipeämmin kuin koskaan. Autetaan kampaamoja pysymään pinnalla ja kääntymään uuteen nousuun liiketoiminnan jatkuessa. Alla on ideoita siihen, miten voit auttaa kampaajaasi ja antaa tukesi näinä epävarmoina aikoina.

Katso täältä, miten voit tukea kampaajaasi:

 

Kahdeksan tapaa tukea paikallista kampaajaasi ja kampaamoasi

1. Osoita välittämistä kampaajallesi tunnisteella #tueredkenkampaajaasi

Osoita kampaajallesi, että välität hänestä näinä vaikeina aikoina. Osoita välittämisesi kampaajallesi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #tueredkenkampaajaasi ja #supportyoursalon ja osoittamalla kampaajallesi huomiota.

2. Varaa seuraava kampaamokäynti

Varaa seuraavan kampaamokäynti. Kampaaja saa paremman mielen, kun osoitat tukesi ja uskollisuutesi liiketoiminnan jatkumiselle. Koska on epävarmaa, miten sosiaalisen etäisyyden ottaminen toteutuu kampaamoissa liiketoiminnan jatkuessa, on hyvä, että olet jo sopinut valmiiksi seuraavan kampaamokäynnin.

Löydä Redken-kampaamo läheltäsi!

3. Muista kampaajaasi

Pienellä eleellä voit näyttää kampaajallesi, että ajattelet häntä näinä erikoisina aikoina. Tällä helpolla eleellä näytät kiitollisuutesi ja tuet kampaajaasi.

4. Osta lahjakortti

Nyt kun ravintoloissa ei voi käydä, niihin voi kuitenkin ostaa lahjakortteja tulevaisuutta varten. Sama pätee kampaamoihin, joihin voi myös ostaa lahjakortteja. Tiedustele kampaamostasi lahjakorttien hankinnasta itsellesi ja perheenjäsenillesi. Voit myös osoittaa kunnioitustasi ja antaa hyvän kiertää hankkimalla lahjakortin jollekulle läheisellesi, joka työskentelee elintärkeissä tehtävissä.

5. Seuraa kampaajaasi sosiaalisessa mediassa

Seuraa kampaajaasi Instagramissa, jossa he postaavat töidensä tuloksia. Näinä aikoina kampaajat saattavat jakaa enemmän ohjeita, tekniikoita ja vinkkejä luovuuden ja aktiivisuuden ylläpitämiseksi. Seuraa heitä, tykkää postauksista ja jaa heidän työtään! Pieni huomio sosiaalisessa mediassa saa heidät tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja erityisiksi.

6. Osta hiustuotteita kampaajaltasi ja kampaamostasi

Harkitse hiustuotteiden ostamista paikalliselta kampaajalta ja kampaamosta. Tämä on toinen upea tapa osoittaa tukea kampaajallesi. Ovatko shampoot ja hoitoaineet vähissä? Hanki ja osta varastoon hiustenhoitotuotteita paikallisesta kampaamostasi. Kysy kampaamostasi, miten tuotteita voi ostaa tällä hetkellä. Joillakin kampaamoilla on verkkosivusto, josta tuotteita voi ostaa! Joillakin taas saattaa olla osakkuusohjelmia verkkokauppasivustoilla, jolloin osa ostoksestasi koituu suoraan kampaajasi tai kampaamosi hyväksi.

7. Jätä arvostelu

Auta rakentamaan kampaajasi tai kampaamosi mainetta ja asiakaskuntaa antamalla arvostelu. Jätä arvostelu paikallisen kampaamosi sivulle Googleen, Facebookiin tai muihin joukkoistamisen arvostelusivustoille. Kerro kampaamosi palveluista, tiloista ja palvelun laadusta.

8. Kysele kampaajasi kuulumisia

Tämä on ehkä tärkein ele. Osoita välittämistä soittamalla kampaajallesi tai lähettämällä tekstiviesti. Kampaajan ja asiakkaan välille muodostuu usein ystävyys tai luottamuksellinen suhde, ja siksi on tärkeää näyttää, että olet kampaajasi tukena samalla tavoin, kun hän on ollut sinulle.

Kysele kuulumisia, pyydä neuvoa ja kerro, että odotat innolla seuraavaa tapaamista. Ajat voivat olla kovia, mutta niin olet sekä sinä että kampaamosikin. Niin isot kuin pienetkin eleet voivat kantaa kauas näinä aikoina. Ne voivat lähentää meitä eristyksen aikana. Osoita tukesi jollakin näistä tavoista. Siihen kuluu vain muutama minuutti, mutta vaikutukset voivat olla kauaskantoiset. Kiitos jatkuvasta tuestasi kampaajille ja kampaamoille. Pidä huolta itsestäsi ja pysy turvassa.

Katso kampaajayhteisön viesti