Redkenistä: Hiusalan johtava | Redken
>

Redkenistä: Hiusalan johtava

Eikö Redken ole vielä tuttu? Lue ja opi, mikä tekee Redkenistä hiusalan, hiustuotteiden ja ammattihiusvärien johtavan brändin.

Redken 5th Avenue NYC on ammattimainen hiustenhoidon ja hiusvärien tuotemerkki, joka on omistautunut antamaan inspiroivaa ammattimaista koulutusta, uraauurtavia tuotteita ja vertaansa vailla olevaa luovuutta kampaajille ja stylisteille. Redken on backstagella New Yorkin, Lontoon, Milanon ja Pariisin muotiviikoilla. Redkenistä on tullut backstage-kauneuden johtohahmo luodessaan tyylejä ja lookkeja alan arvostetuimmille suunnittelijoille. Ainutlaatuinen muodin, innovaatioiden ja inspiraation yhdistelmän avulla Redken luo kuhinaa, heiluttaa tahtipuikkoa ja määrittää mikä on uutta, seuraavaksi ”in” niin hiuksissa, hiustuotteissa kuin ammattilaisten hiusväreissä.

Mikä tekee redkenin hiustuotteista erilaisia?

Ammattimaiset hiustenhoito-, hiusväri- ja muotoilutuotteet ovat olleet pitkään keskeinen osa hiusalan innovaatioita ja arvostusta. Redkenin tutkimus- ja innovaatiotiimi on vastuussa uraauurtavien hiustuotteiden kehittämisestä innovatiivisten teknologioiden avulla sekä asiakas päällimmäisenä mielessä. Jos haluat säilyttää hiustesi kunnon hyvänä värikäsittelyn jälkeen, haluaisit räätälöidyn hoitorutiinin värikäsitellyille hiuksille tai etsit muotoilutuotetta, joka todella tekee sen mitä lupaa, Redkenin ammattimaiset hiustuotteet on oikea valinta sinulle.

Miksi minun pitäisi käydä redken-kampaamossa kampaajalla?

Vastauksessa on kolme ulottuvuutta: hiusvärimme, hiustenhoitomme ja – mikä tärkeintä – kampaajamme.

Jos kampaajallasi on Redken-koulutus, voit olla varma, että hän on alansa mestari ja käyttää hyväksi todistettuja hiusvärejä sekä hiustenleikkaus- ja muotoilutekniikoita. Redkenin maailmankuulut opetusohjelmat auttavat tuomaan alalle uusia mestareita ja erikoisosaajia. Redkenin lähestyy opetusta käytännönläheisillä kursseilla, joissa osallistujat saavat yksilöllistä huomiota kaikissa oppimisympäristöissä, mikä auttaa kampaajia ja stylisteja kehittämään omaa luontaista lahjakkuuttaan, ja näin heistä voi tulla alansa asiantuntijoita.

Osaavien kampaajien lisäksi tiedät, että Redken-kampaamot käyttävät hiusvärisarjoja, joiden huomio on hiusten kunnon säilyttämisessä, ja kampaajat käyttävät niitä noudattaen Redkenin värimantraa. Redkenin värimantra opettaa kampaajille, kuinka he voivat maksimoida värjäystuloksen samalla minimoiden hiuksiin kohdistuvan rasituksen. Redken-kampaajasi suosittelee sinulle myös oikeat hiustenhoidon tuotteet, joiden avulla voit hoitaa ja suojata hiuksiasi myös kotona.

Löydä Redken-kampaamo läheltäsi!

Keistä redken-tiimi koostuu?

Redkenin artistien ammattiverkosto on hiusalalla vertaansa vailla. Redken tekee yhteistyötä alan johtavien nimien kanssa, kuten Josh Wood, Redkenin Global Color Creative Director, Sam Villa, Redkenin Global Artistic Ambassador, muiden muassa. Redken työskentelee myös parhaiden kampaajien ja stylistien kanssa luodakseen inspiroivia, innovatiivisia ja muodikkaita tuotteita ja hiustrendejä. Meillä on jotkin Pohjoismaiden parhaimmat kouluttajat ja artistit, kuten Alireza MousaviCarl BjernlidenThomas ProbstRonny EideLiva Pedersen ja Jukka Tikkinen mm.

Tutustu kaikkiin Redkenin kouluttajiin ja artisteihin täällä.