Lizzy Jagger

MUUSA – MALLI, TUOTTAJA JA ROCKIN AATELIA
Tietoja
Amerikkalainen malli ja tuottaja Elizabeth Scarlet ‘Lizzy’ Jagger on 1970-luvun supermallin Jerry Hallin ja rocktähti Mick Jaggerin tytär. Räväkän punaisista hiuksistaan ja karismaattisesta persoonastaan tunnettu Lizzy on tähdittänyt Burberryn, Tommy Hilfigerin ja Sonia Rykielin kampanjoita. Mallintöiden ohella Lizzy tekee uraa kulissien takana elokuvatuottajana ja on äskettäin ilmoittanut, että hänen esikoiselokuvansa nimeksi tulee Prime Over.

SYNTYMÄPAIKKA: “New York. Nykyisin asun Los Angelesissa.”

HOROSKOOPPIMERKKI: Kalat

ENSIESIINTYMINEN CATWALKILLA: Catwalk-ensiesiintyminen 13-vuotiaana äitinsä rinnalla Thierry Muglerin näytöksessä

KAUNEUSIKONI: “Tietenkin äitini!”

LEMPIKAMPAUS: “Luonnolliset väljät laineet. Minulla on RUNSAASTI hiuksia ja rakastan niitä, kun ne ovat auki laineilla ja hulmuavat tuulessa.”

LEMPIVÄRI: “PUNAINEN! Punapäänä en pelkää erottua joukosta ja olla huomion keskipiste.”

INTOHIMO: “Olen todella innostunut taiteesta ja tuottamisesta.”

KÄVELYTYYLI: “Minua moitittiin liian rennosta kävelytyylistä catwalkilla. Nyt kaikki tytöt kävelevät samaan tyyliin kuin minulla oli tapana.”

TYYLI-IKONIT: “Kaipa ne muuttuvat ajan mittaan, mutta juuri nyt olen todella inspiroitunut Katharine Hepburnista. Myös äitini tyyli jaksaa inspiroida minua, saan myös häneltä paljon vaikutteita.”

KESÄSUUNNITELMAT: “En ole vielä varma. Viime kesänä olin kiertueella isäni bändin The Rolling Stonesin kanssa. Siitä on vaikea pistää paremmaksi!”


Seuraa tiliä @Redken Instagramissa, niin näet Lizzy Jaggerin kuulumisia.