JOSH WOOD

HIUSTAITEILIJA – REDKENIN GLOBAL COLOR CREATIVE DIRECTOR
Tietoja
ESITTELYSSÄ JOSH: Josh aloitti Redkenin Global Color Creative Directorina vuonna 2017. Hän toimii Redkenin hiusvärien lähettiläänä, osallistuu Redkenin palkittuihin koulutushankkeisiin ja tapahtumiin, antaa taiteellista ohjausta kuvaussessioissa ja tuo näkemystä tuotekehitykseen. Lisäksi hän luo inspiroivia hiusvärilookeja Redkenin malleille ja muusille. 

SYNTYMÄPAIKKA: Barnsley, Iso-Britannia

ALOITTI URANSA: "Urani kampaajana alkoi sattumalta. Se ei ollut mikään itsestään selvä valinta nuorelle työväenluokkaiselle kaverille Barnsleyn kaivoskaupungista. Hankin kaverin perässä lauantaitöitä paikallisesta kampaamosta ja pian olinkin mukana nuorille suunnatussa koulutusohjelmassa. Tajusin, että kampaajan työ voisi tarjota keinon päästä isompiin ympyröihin."

LÄPIMURTO: "Työskentelin 14 vuotta Vidal Sassoonilla Leedsissä, jonka jälkeen muutin New Yorkiin työskentelemään itse Sassoonin kanssa. Juuri siellä tapasin David Bowien ja toteutin yhteistyössä hänen kanssaan ikonisen punaisen lookin hänen Earthling-albumilleen."

ASIAKKAITA: Vogue, W Magazine, Elle, Grazia, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Versace ja Marc Jacobs.

TÄMÄNHETKISET HANKKEET: "On kunnia työskennellä Redkenin Global Color Creative Directorina. Värit ovat intohimoni, ja olen aina halunnut muuttaa tapaamme suhtautua niihin. Olen innoissani, että voin tuoda uutta visiota Redkenille, enkä malta odottaa pääseväni osaksi Redken-yhteisöä." 

Seuraa tiliä @joshwoodcolour Instagramissa, niin saat inspiraatiota ja voit seurata Joshin työskentelyä.