GUIDO

HIUSTAITEILIJA – REDKENIN GLOBAL CREATIVE DIRECTOR
Tietoja
ESITTELYSSÄ GUIDO
Vuonna 2015 Redken ja Guido juhlivat 10-vuotista yhteistyötään, jonka tuloksena on syntynyt ikonisia kampauksia ja suosittuja trendejä, jotka edelleen vaikuttavat muodin ja kauneuden maailmaan.

SYNTYMÄPAIKKA: Dorset, Englanti

ALOITTI URANSA: Sassoon Academy, Lontoo

TYÖSKENNELLYT REDKENIN KANSSA: Vuodesta 2005

LÄPIMURTO: Stailasi hiukset George Michaelin Freedom! 90 -videoon, jossa esiintyivät Linda Evangelista ja Cindy Crawford, ja voitti Sassoon Stylist of the Year -palkinnon British Hairdressing Awardseissa. (Hän voitti palkinnon toistamiseen 3 vuotta myöhemmin.)

ASIAKKAITA: Marc Jacobs, Prada, Louis Vuitton, Calvin Klein, Versace, Lanvin, Jil Sander, Alexander Wang, Roberto Cavalli ja monia muita

Seuraa tiliä @Redken5thAve Instagramissa, niin näet uusimmat kuvat Guidosta backstagella muotiviikoilla eri puolilla maailmaa!

GUIDON UUSI KIRJA – HAIR

Kauneuden ja muodin maailmassa Guido on paljon enemmän kuin hiusmuotoilija. Häntä pidetään laajalti taiteilijana, jonka kanvas ovat hiukset. Guido tekee yhteistyötä maailman kuuluisimpien suunnittelijoiden, valokuvaajien, aikakauslehtien ja brändien kanssa. Guidon statement-kampaukset catwalkeilla ja editorial-kuvauksissa vaikuttavat muotiin usein yhtä paljon kuin itse vaatteet, ja ne ovat muovanneet sesonkien kauneustrendejä.

HAIR on lumoava visuaalinen portfolio, joka sisältää 70 ainutlaatuista juuri tätä kirjaa varten luotua lookia. Inspiroivaa luovaa hiusmuotoilua sisältävä teos on osoitus siitä, että kauneutta voi löytyä yllättävistäkin asioista. Kirjan valokuvat on ottanut Guidon pitkäaikainen yhteistyökumppani, maineikas muotikuvaaja David Sims, ja suunnittelusta on vastannut kuuluisa taiteellinen johtaja Abbott Miller. Se on ehdoton hankinta sekä Guidon pitkäaikaisille faneille että jokaiselle, joka on kiinnostunut muodin vaikutusvaltaisesta ja avantgardistisesta puolesta.

"Guido tunnetusti pystyy luomaan trendejä jo vilauttamalla harjaansa, ja hän on Calvin Kleinin, Alexander Wangin ja Marc Jacobsin kaltaisten suunnittelijoiden suosima luottoammattilainen."
— New York Times T Magazine