AMBER LE BON

MUUSA – MALLI JA DJ
Tietoja
Amber kuuluu rockin kuninkaallisiin, sillä hän on Duran Duranin Simon Le Bonin ja supermalli Yasmin Le Bonin tytär. Upeasta tyylitajustaan, trendikkäistä hiuksistaan ja erinomaisesta musiikkimaustaan tunnettu nainen on toiminut DJ:nä Victoria's Secretillä, Guccilla, British Fashion Council Awardseissa ja monissa muissa muotiviikon tapahtumissa.

KOTIPAIKKA:

Lontoo, Englanti

HIUSTYYLI:

""No, hiustenhoito vaatii henkistä ja joskus fyysistäkin lujuutta! Käytän runsaasti hoitoainetta. Pitkät hiukset tahtovat mennä solmuun, joten niitä on hoidettava. Pidän kuitenkin isosta tukasta ja hiusten tupeeraamisesta, jotta niistä tulee kimmoisat ja tuuheat. Mitä isompi, sitä parempi!""

MUSIIKKIMAKU:

""Olen melko avoin musiikin suhteen. Tykkään sekoittaa eri lajityyppejä! Mielestäni on siistiä kuunnella yhtenä päivänä klassista ja seuraavana punkkia.""

YHTEYDENPITO:

Instagram. ""Se on aina hauska, koska se on ikään kuin tilannekuva siitä, mitä mietit.""

DJ-VALINNAT:

"Tykkään sekoittaa housea ja kevyttä elektroa, ja heitän väliin vanhoja discobiisejä ja ysärihiphopia. Haluan, että voin laulaa soittamieni biisien mukana, koska silloin minulla on hauskempaa. Ja jos itselläni on hauskaa, niin toivottavasti se tarkoittaa, että muillakin on!"

KAUNEUDESTA:

""Kauneus lähtee sisältä päin. Se on itsevarmasta ja onnellisesta ihmisestä huokuvaa hehkua.""

Seuraa tiliä @Redken Instagramissa, niin näet Amberin uusimmat kuvat.